Contributie windsurfvereniging & tarieven windsurflessen

Windsurfvereniging Almere Centraal is een van de meest actieve windsurfverenigingen van Nederland. We zijn gevestigd op de mooiste locatie van Almere aan het Gooimeer! In het seizoen (april t/m oktober) worden elke dinsdag, woensdag en donderdagavond windsurflessen gegeven door enthousiaste instructeurs.

Naast de windsurflessen in de zomer bieden wij onze leden ook een indoor winterprogramma aan. We hebben een trainingsprogramma samengesteld dat leuk is, maar waar je ook werkt aan kracht, conditie en gericht op brede motorische ontwikkeling om beter te windsurfen. Dit programma is ontwikkeld volgens het bewezen ASM (Athletic Skills Model). De trainingen worden verzorgd door Robert Jan van Velzen (coacht belofte team).

Meer weten of wil je eerst een gratis proefles? Dat kan kom op woensdagavond naar de surfclub of meld je aan voor een gratis proefles.

 

Contributie lidmaatschap windsurfvereniging

Alle leden, die windsurfles van de vereniging volgen, krijgen per jaar een strippenkaart voor het lenen van windsurfmateriaal van de windsurfvereniging. Met deze strippenkaart kan 5 x een dagdeel (3 uur) surfmateriaal (inclusief gebruik van SUP’s en Tandem) gebruikt worden. De strippenkaarten voor leden kunnen afgehaald worden bij de windsurfvereniging.

Variabele automatische incasso

We incasseren de contributie en lesgelden per maand. We incasseren de contributie, eventuele kosten voor huur plankenstalling en zomerlessen in de maanden mei t/m oktober (6 x automatische incasso’s). Enkel de lesgelden voor (eventuele) deelname aan het winterprogramma worden vanaf november t/m april geïncasseerd.

Lidmaatschap windsurfvereniging per jaar t/m 17 jaar v.a. 18 jaar
Lidmaatschap  €  32,50  €  52,50
Lidmaatschap, bij meerdere leden op 1 woonadres (10% korting)  €  29,25  €  47,25
Vrijwilligers bijdrage  €  20,00  €  20,00
 RTC Bijdrage (enkel voor kinderen die deelnemen aan het RTC programma)  € 360,-  € 360,-
Afdracht door vereniging aan watersportverbond (inbegrepen in contributie)  t/m 17 jaar  v.a. 18 jaar
De contributie vanaf 2016, vanaf 18 jaar  € 19,80
Gezinsleden en jeugdleden (t/m 17 jaar) vanaf 2016   € 9,90

De contributie wordt per maand d.m.v. automatische incasso afgeschreven.

Diversen  per eenheid 
Sleutel borg kleedkamers (indien gewenst)  €  15,00
Inschrijfgeld  €  5,00
Douche munt  €  0,50

Tarieven verenigingssurflessen & winterprogramma

Voor onze leden bieden wij windsurflessen aan op CWO niveau 1 t/m 3. Daarnaast hebben we middels het RTC een talentontwikkelingsprogramma voor talenten met ambitie door te stomen naar de nationale kernploeg. Hieronder vind je de tarieven voor de verenigingssurflessen. Standaard schrijf je je in voor zowel het zomer- als winterprogramma. Op die manier werk zowel ’s zomers als ’s winters aan je skills, zodat je sneller en beter leert surfen. Wil je niet deelnemen aan het winterprogramma? Dat kan ook, geef dit dan gelijk aan bij je aanmelding!

Ook leden die geen windsurflessen volgen kunnen deelnemen aan het winterprogramma. Meld je dan hier aan voor het winterprogramma.

Het tarief voor de surflessen wijkt af t.o.v. de tarieven voor de indoorlessen. Het te incasseren bedrag wordt automatisch aangepast.

 Windsurflessen per mnd (1/2 april t/m 1/2 okt)  per maand (6 mnd)
Les aan leden op eigen materiaal  €  15,00
Les aan leden op club materiaal Niveau 1*  €  26,50
Les aan leden op club materiaal vanaf niveau 2*  €  30,00
* incl. neopreen pak, drijfvest 
   
Indoorwinterprogramma (1/2 okt t/m 1/2 april)  per maand (6 mnd)
Les in gymzaal in de winter, van ruim 1,5 uur  €  21,00

Tarieven voor leden in beachclub, lessen en verhuur door Windsurfcentrum Almere

Voor leden gelden voor een aantal producten in de beachclub aangepaste tarieven. Hieronder vind je een lijst van producten waar een aangepaste prijs voor geldt. Aangezien het personeel in de beachclub niet ieder lid kent, is het belangrijk om zelf aan te geven dat je lid bent. Dan worden de aangepaste ledenprijzen doorgevoerd.

Product Ledentarief
Espresso  €                          1,25
Koffie  €                          1,25
Thee  €                          1,00
Fris (cola, cola light, sinas, 7-up)  €                          1,25
Snoep (candy bar)  €                          0,80
Tosti  €                          1,50

Korting op lessen & huur

Leden krijgen 15% korting op alle lessen die het Windsurfcentrum & Windfoilen nederland aanbiedt. Dezelfde korting van 15% is van toepassing als leden windsurf, sup & windfoilmateriaal huren via het Windsurfcentrum of Windfoilen Nederland.

Huur plankenstalling

Voor leden die eigen materiaal hebben, bieden wij de mogelijkheid om een ruimte in de plankenstalling te huren voor hun materiaal, zodat je niet meer hoeft te slepen met je materiaal.

Huur windsurfmateriaal voor lessers

Als je als lesser naast de lessen extra wil surfen dan kan dat. Nadat je de blauwe strippenkaart opgemaakt hebt, kun je voor € 50,- een nieuwe strippenkaart kopen. Deze strippenkaart is verkrijgbaar bij de vereniging. Let op deze strippenkaart is enkel aan te schaffen door leden van de vereniging die óók lessen.

Ben je geen lid van de vereniging of volg je geen surfles bij de vereniging, dan kun je via het Windsurfcentrum Almere windsurfmateriaal huren.

 

Verhuur & plankenstalling per eenheid
Surfmateriaal strippenkaart 5x dagdeel (dagdeel = 3 uur)**  €  50,00
Plankstalling in gemeenschappelijke container per jaar  €  50,00
Sleutel borg container (bij afname plankstalling)  €  12,50
** Strippenkaart is ook te gebruiken voor huur SUP’s en Tandem

Windsurfclinics, groepsuitjes en windsurfkampen

Naast de reguliere lessen organiseren we regelmatig clinics en kampen. Ook is het mogelijk om een kinderfeestje of team uitje bij ons te boeken. In alle gevallen word je begeleid door een van onze instructeurs. Op de site van het Windsurfcentrum Almere lees je meer over de mogelijkheden voor groepsuitjes en kinderfeestjes

Meld je aan als lid en/of voor één van de activiteiten!

 
Deel dit bericht
Share