Windsurfvereniging Almere Centraal

Almere-Centraal is een van de grootste en actiefste windsurfverenigingen van Nederland. Bij ons kun je leren surfen, maar ook leren wedstrijdsurfen. Daarnaast hebben wij een RTC (regionaal trainingcentrum) waar we talenten klaarstomen voor de nationale talentenploeg.

Vanaf 1/2 april t/m midden oktober zijn we op de dinsdag, woensdag en donderdagavond open. Kom gerust eens langs. Daarnaast kun je via de website ook een gratis proefles aanvragen.

Als je op een leuke en verantwoorde manier wilt leren windsurfen dan is windsurfvereniging Almere-Centraal de ”the place to be”.

 

Indoor winterprogramma Windsurfen

  • ​Het winter programma is in de gymzaal Vrijmark 111 in Almere Haven.
    de gymzaal van basisschool de Loofhut
    Dit is de locatie die we de hele winter gaan gebruiken.

Heb je zin om met je surfmaatjes ook in de winter lol te hebben en te trainen? Dat kan vanaf nu. Vanaf woensdag 9 november bieden wij een indoor winterprogramma aan voor al onze leden. De lessen lopen door tot 1 april 2017. Er is 1 x per week een training en de trainingen duren 1,5 uur.

We hebben een trainingsprogramma samengesteld dat leuk is, maar waar je ook werkt aan kracht, conditie en gericht op brede motorische ontwikkeling. Dit programma is ontwikkeld volgens het bewezen ASM (Athletic Skills Model). 

Groepen:

We gaan in 2 groepen trainen:

 

Laatste kans. Wees er snel bij. Meer informatie en direct inschrijven kan op de pagina Indoor Winterprogramma

 

Windsurfvereniging Almere Centraal in Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/WSVAC/

Ons eigen YouTube kanaal: https://goo.gl/AEOMUZ

 

Impressie indoor windsurfprogramma

Bekijk het filmpje, dan krijg je een goede indruk van het indoor windsurfprogramma