Windsurf talenten gezocht!

Het Regionaal Trainingscentrum Flevoland – Windsurfen in Almere organiseert jaarlijks een Talentendag voor jeugdsurfers tot en met 15 jaar.

Gezocht wordt naar enthousiaste jonge windsurfers die niets liever willen dan nog beter leren windsurfen. Ben jij een jonge enthousiaste windsurfer, kom dan naar de RTC Talentendag in Almere en vaar jezelf in de schijnwerpers.

Proeftraining

Tijdens de Talentendag zullen windsurftrainers van het RTC een proeftraining verzorgen, waarbij vooral gelet zal worden op snelheid van leren, inzet, motivatie, surfvaardigheid en boardgevoel.

Topsport trainingsprogramma

Het RTC Windsurfen biedt talenten een uitgebreid topsport trainingsprogramma waarbij een optimale combinatie van school en topsport voorop staat. De talentcoach wordt daarin vanuit het Olympisch Netwerk Flevoland bijgestaan door deskundigen op het gebied van voeding, fysieke- en mentale training plus studie en loopbaanbegeleiders. Hierdoor krijgen windsurfers op het RTC de kans om school en topsport optimaal op elkaar te af te stemmen.

Op het RTC Windsurfen is er ruimte voor maximaal 16 talenten. Vanwege doorstroming van Almeerse talenten naar het nationale trainingscentrum in Scheveningen, komen er jaarlijks enkele plaatsen vrij op het RTC Windsurfen Almere.

Aanmelden Talentendag

De RTC Talentendag zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni 2015 bij de Windsurfvereniging Almere Centraal aan het surfstrand van Almere Haven. De inschrijving voor de Talentendag 2015 is geopend, aanmelden of meer informatie lezen kan via onderstaande links.

Deel dit bericht
Share