Update: Windfoil & Watersport opstapdag 17 mei gecancelled!

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus af te remmen zijn we genoodzaakt om de Windfoil- en watersportopstapdag van 17 mei te cancellen. Zodra we in Nederland weer evenementen mogen organiseren gaan wij uiteraard opnieuw een Windfoilopstapdag organiseren. Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail en we zetten je alvast op de deelnemerslijst

Zondag 17 mei organiseren wij samen met Windsurfvereniging Almere Centraal een Haddock watersport de jaarlijkse “Watersport Opstapdag”. De activiteiten vinden plaats op het surfstrandje in Almere Haven. De Watersport opstapdag start om 10:00 uur en eindigd om 17:00 uur.

Tijdens deze kan kun je d.m.v. clinics op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met diverse watersporten. Ook op de kant is het nodige te zien en te doen. De perfecte dag voor een lekker dagje uit. Lees hieronder het volledige programma.

Windsurf vereniging Almere Centraal organiseert tijdens de watersport opstapdag de hele dag door windsurfclinics. Voor slechts € 10,- kun je deelnemen aan één van de windsurfclinics. De windsurfclinics duren 1,5 uur. Na een korte instructie op de kant ga je met 2 instructeurs het water op. Het gebruik van een pak, schoentjes en zwemvest is inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie over de windsurfclinics en inschrijven, kijk op de site van Windsurfvereniging Almere Centraal.

Windfoilen Nederland verzorgt windfoilclinics. Je kunt je aanmelden voor 1 van de 3 clinics om zelf te ervaren hoe gaaf het is om te vliegen boven het water. Ik kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers ga je met een ervaren instructeur na een korte instructie het water op. De clinic duurt 1,5 uur en kost € 65,-. Voor meer informatie over de clinic, het programma en om je aan te melden vind je op de pagina Windfoilopstapdag. Let op, wees er snel bij, want Vol = Vol!

Bij Haddock Watersport kun je aanmelden voor een van de vele zeilclinics. Samen met een instructeur ga je zeilen in een Valk. Tijdens het zeilen krijg je de nodige instructies en kun je zelf het roer overnemen De zeilclinics duren 1,5 uur. De kosten voor de zeilclinic bedragen € 10,-. Het gebruik van een pak, schoentjes en zwemvest is inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie over de zeilcinics en inschrijven, kijk op de site van Haddock Watersport.

Kiteboardschool.nl komt naar Almere met haar e-foils. E-foiling is vliegen boven het water op een plankje, waarbij de foil wordt aangedreven door een motortje. Ook hiervoor kun je inschrijven voor 1 van de clinics. Je gaat, onder begeleiding van professionele instructeurs, het water op om de sensatie van het vliegen te ervaren. Voor meer informatie en boeken van een clinic ga je naar de website van Kiteboardschool.nl.

Het nieuwste windsurf- en windfoilmateriaal testen

Alle grote windsurfmerken zijn tijdens de windsurfopstapdag aanwezig met het nieuwste windsurf- en windfoilmateriaal dat GRATIS uitgeprobeerd kan worden. De merken Starboard, Severne, Naish, Fanatic en Duotone zijn in elk geval van de partij.

En nog veel meer…

Naast de bovengenoemde activiteiten zijn er nog andere activiteiten op de kant en op het water waar je gratis aan kunt deelnemen;

  • Varen op een opblaas banaan
  • Springen op een springkussen
  • Flyboarding
  • Live DJ

Op het strand demonstreren de belangrijkste windsurfmerken hun nieuwste producten en die kun je zelfs gratis uitproberen.

 

Lunch

Bij Haddock watersport is er gelegenheid om voor een hapje en een drankje en kun je lekker chillen op het zonneterras.

 

Locatie

De lessen vinden plaats in Almere Haven bij de Windsurfvereniging Almere Centraal.
Het adres is: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven. Telefoonnummer: 06-12138112

Deel dit bericht
Share