Windsurflessen van de vereniging (lidmaatschap vereist)

Vind je het leuk om te leren windsurfen in verenigingsverband en les te krijgen van enthousiaste CWO gecertificeerde instructeurs? In het seizoen (april t/m oktober) organiseert de vereniging elke dinsdag, woensdag, donderdagavond en zaterdagochtend windsurflessen voor leden. Bekijk hieronder de lessen die we voor leden van de windsurfvereniging aanbieden

Windsurflessen voor kinderen

Vanaf kinderen vanaf 8 jaar bieden wij surflessen aan. We stellen wel als voorwaarden dat de kinderen minimaal zwemdiploma A hebben. Wij beschikken over materiaal dat geschikt is om op die leeftijd te leren surfen. Hele kleine lichte zeiltjes die door de kinderen makkelijk uit het water te trekken zijn. Per instructeur zijn er maximaal 6 lessers. Als je bij ons komt surfen dan surf je op het materiaal van de windsurfvereniging. Daarnaast gebruik je een neopreen surfpak, surfschoentjes en een drijfvest.

Verschillende niveau’s

We bieden surflessen voor kinderen aan op 3 verschillende niveau’s. Van het leren surfen t/m het leren wedstrijdsurfen. De eisen en niveaus zijn gebaseerd op CWO (Commissie Watersport Opleidingen).

Lesdagen

Woensdagavond – 18:00 tot 20:00 uur
Zaterdagochtend – 10:00 tot 12:00 uur (enkel niveau CWO 3)

Windsurflessen voor volwassenen

Iedereen vanaf ca 15 jaar kan deelnemen aan de windsurflessen voor volwassenen. We stellen wel als voorwaarden dat je minimaal zwemdiploma A hebt. Per instructeur zijn er maximaal 6 lessers. Als je bij ons komt surfen dan surf je op het materiaal van de windsurfvereniging. Daarnaast gebruik je een neopreen surfpak, surfschoentjes en een drijfvest.

Verschillende niveau’s

We bieden surflessen voor volwassenen aan op 3 verschillende niveau’s. Van het leren surfen t/m het leren wedstrijdsurfen. De eisen en niveaus zijn gebaseerd op CWO (Commissie Watersport Opleidingen).

Lesdagen

Woensdagavond – 18:00 tot 20:00 uur

Windsurflessen voor studenten

In samenwerking met A.S.W. de Zuiderzee organiseert Almere-Centraal het windsurfen. Elke dinsdag avond verzamelen de studenten zich bij het gebouw van Almere-Centraal. Jaarlijks organiseren we samen met studentenvereniging [‘endzijn] een surfweekend met veel plezier en gezelligheid. Als je bij ons komt surfen dan surf je op het materiaal van de windsurfvereniging. Daarnaast gebruik je een neopreen surfpak, surfschoentjes en een drijfvest.

Verschillende niveau’s

We bieden surflessen voor studenten aan op 3 verschillende niveau’s. Van het leren surfen t/m het leren wedstrijdsurfen. De eisen en niveaus zijn gebaseerd op CWO (Commissie Watersport Opleidingen).

Lesdagen

Dinsdagavond – 18:00 tot 20:00 uur

Ben je student, woon of studeer je in Almere? Samen met studenten van watersportvereniging A.S.W. de Zuiderzee
enthousiast en/of interesse kom langs voor meer informatie! zie ook. Als studenten kun je je vooraf inschrijven door invullen van het lidmaatschap inschrijfformulier. Dit loopt voor de studenten via www.dezuiderzee.org

Plusgroep, windsurftraining voor gevorderen

Dit is een extra windsurftraining voor jeugdsurfers die al kunnen windsurfen. Heb je al wel eens eerder aan windsurfen gedaan of doe je op vakantie aan windsurfen en zou je dat thuis ook willen doen? Dan kun je meedoen aan de plusgroep windsurfen.

In 7 weken leer je nog beter windsurfen, onder begeleiding van de ervaren talentcoach Robbert Jan van Velzen, krijg je extra windsurftraining waarin je jezelf ontwikkelt tot een ver(der) gevorderde windsurf(st)er. Deze windsurf plusgroeptraining volg je naast je reguliere surflessen.

Korte Windsurfcursussen

Wil je wel graag leren windsurfen of wil je techniek verbeteren, maar heb je geen behoefte om lid te worden van de vereniging? Dat kan ook. Het windsurfcentrum Almere Centraal werkt met CWO gecertificeerde instructeurs die je tijdens korte cursussen snel en effectief de fijne kneepjes van het windsurfen bijbrengen.

Breed scala korte cursussen

We bieden een breed scala aan korte cursussen aan. Van een ééndaagse beginnerstraining tot een 5 daagse slalomtraining voor de gevorderde windsurfer. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod windsurflessen en trainingen. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de windsurfvereniging

Volwassenen # dagen # uur p.d
Beginners volwassenen 4 x 2,5 uur 4 2,5
Beginners volwassenen 1 x 7 uur 1 7
Kinderen # dagen # uur p.d
Beginners kinderen 4 x 2 uur 4 2
Beginners kinderen 1 x 3,5 uur 1 3,5
Losse lessen # dagen # uur p.d
Introductieles windsurfen 1 2,5
Priveles (max 2 personen) 1 1,5
Slalomtraining (advanced) # dagen # uur p.d
Slalomtraining  PRO 5 3

Leer windsurfen en meld je nu aan

Deel dit bericht
Share