Windsurf talent gezocht!

Het Regionaal Trainingscentrum Flevoland – Windsurfen in Almere organiseert 1x per maand proeftrainingen voor jeugdsurfers tot 16 jaar.

Gezocht wordt naar enthousiaste jonge windsurfers die niets liever willen dan nog beter leren windsurfen en misschien nog wel grotere ambities hebben. Ben jij een jonge enthousiaste windsurfer, meld je dan aan voor deelname aan voor een proeftraining van het RTC Windsurfen in Almere en vaar jezelf in de schijnwerpers.

Proeftraining

Tijdens deze proeftrainingen zullen talentcoaches van het RTC een training verzorgen, waarbij vooral gelet zal worden op snelheid van leren, inzet, motivatie, surfvaardigheid en boardgevoel.

Topsport trainingsprogramma

Het RTC Windsurfen biedt talenten een uitgebreid topsport trainingsprogramma waarbij een optimale combinatie van school en topsport voorop staat. De talentcoach wordt daarin vanuit het Olympisch Netwerk Flevoland bijgestaan door deskundigen op het gebied van voeding, fysieke- en mentale training plus studie en loopbaanbegeleiders. Hierdoor krijgen windsurfers op het RTC de kans om school en topsport optimaal op elkaar te af te stemmen.

Op het RTC Windsurfen is er ruimte voor maximaal 16 talenten. Vanwege doorstroming van Almeerse talenten naar het nationale trainingscentrum in Scheveningen, komen er jaarlijks enkele plaatsen vrij op het RTC Windsurfen Almere.

 

Aanmelden open trainingen

De open trainingen vinden 1x per maand plaats op zaterdag bij de Windsurfvereniging Almere Centraal aan het surfstrand van Almere Haven.