Het windsurfseizoen loopt op z’n einde inmiddels. Het is inmiddels een traditie dat we het seizoen afronden met een knallend feest. Dat doen we dit jaar ook! Op Zaterdagavond 27 oktober organiseren we het clubfeest met vooraf een BBQ.

De BBQ start om 18:00 en het feest start direct na afloop van de BBQ, zo rond 19:30 en duurt tot de kleine uurtjes. Mocht je introducees mee willen nemen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom (voor zowel de BBQ als het feest). Kosten voor de BBQ zijn € 10,- voor leden en € 12,50 voor niet leden. Omdat dit een clubfeest is, worden er lagere tarieven gerekend voor de consumpties

Opgeven voor BBQ

I.v.m. met inkoop voor de BBQ, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden voor de BBQ. Betalen kan ter plekke (ook met PIN).

Finale NK Raceboard & Windfoilen 28 oktober

De dag na het feest organiseert het NVW de finale van het NK Raceboard & Windfoilen bij de windsurfclub. Op zaterdag 27 oktober worden er wedstrijdtrainingen georganiseerd door Robbert Jan van Velzen. Deelname aan de trainingen is gratis. Dus wil je nog wat leren, be there!

Deel dit bericht
Share