Windsurf wedstrijd talent gezocht!

Windsurf talent gezocht!

Wij zoeken enthousiaste jonge windsurfers die niets liever willen dan nog beter leren windfoilen en misschien nog wel grotere ambities hebben. Ben jij een jonge enthousiaste windfoiler, meld je dan aan voor een proeftraining van de RTC Instroomgroep en vaar jezelf in de schijnwerpers.

Proeftraining

Tijdens deze proeftrainingen zullen talentcoaches van het RTC een training verzorgen, waarbij vooral gelet zal worden op snelheid van leren, inzet, motivatie, surfvaardigheid en boardgevoel.


Kosten: 
Deelname aan een enkele RTC proeftraining kost 25,- euro per persoon per training.

Topsport trainingsprogramma

Het RTC Windsurfen biedt talenten een uitgebreid topsport trainingsprogramma waarbij een optimale combinatie van school en topsport voorop staat. De talentcoach wordt daarin vanuit het Olympisch Netwerk Flevoland bijgestaan door deskundigen op het gebied van voeding, fysieke- en mentale training plus studie en loopbaanbegeleiders. Hierdoor krijgen windsurfers op het RTC de kans om school en topsport optimaal op elkaar te af te stemmen.

Doordeweekse trainingen

Op het RTC Windsurfen in Almere krijgen getalenteerde surfers de mogelijkheid om doordeweeks na school en dicht bij huis op hoog niveau te trainen en hun eigen talent verder te uit te dagen.

Maximaal 16 talenten

Op het RTC Windsurfen is er ruimte voor maximaal 16 talenten. Vanwege doorstroming van Almeerse talenten naar het nationale trainingscentrum in Scheveningen, komen er jaarlijks enkele plaatsen vrij op het RTC Windsurfen Almere.

RTC Instroomgroep

De wekelijkse trainingen vinden plaats op zaterdag bij de Windsurfvereniging Almere Centraal aan het surfstrand van Almere Haven.