Windsurflessen van de vereniging (lidmaatschap vereist)

Vind je het leuk om te leren windsurfen in verenigingsverband en les te krijgen van enthousiaste CWO gecertificeerde instructeurs? In het seizoen (april t/m oktober) organiseert de vereniging elke dinsdag, woensdag, donderdagavond en zaterdagochtend windsurflessen voor leden. Bekijk hieronder de lessen die we voor leden van de windsurfvereniging aanbieden

Windsurflessen voor kinderen

Voor kinderen vanaf 8 jaar bieden wij surflessen aan. We stellen als voorwaarden dat de kinderen minimaal zwemdiploma A hebben. Wij beschikken over materiaal dat geschikt is om op die leeftijd te leren surfen. Hele kleine lichte zeiltjes die door de kinderen makkelijk uit het water te trekken zijn. Per instructeur zijn er maximaal 6 cursisten. Als je bij ons komt surfen dan surf je op het materiaal van de windsurfvereniging. Daarnaast gebruik je een neopreen surfpak, surfschoentjes en een drijfvest. Deze zijn evt. ook beschikbaar bij de vereniging.

Verschillende niveau’s

We bieden surflessen voor kinderen aan op 3 verschillende niveau’s. Van het leren surfen t/m het leren wedstrijdsurfen. De eisen en niveaus zijn gebaseerd op CWO (Commissie Watersport Opleidingen).

Lesdagen

  • Woensdagavond – 18:00 tot 20:00 uur
  • Donderdagavond – 18:00 tot 20:00 uur (CWO niveau 1 en 2)

 

Windsurflessen voor volwassenen

Iedereen vanaf ca 15 jaar kan deelnemen aan de windsurflessen voor volwassenen. We stellen wel als voorwaarden dat je minimaal zwemdiploma A hebt. Per instructeur zijn er maximaal 6 cursisten. Als je bij ons komt surfen dan surf je op het materiaal van de windsurfvereniging. Daarnaast gebruik je een neopreen surfpak, surfschoentjes en een drijfvest. Deze zijn evt. ook beschikbaar bij de vereniging.

Verschillende niveau’s

We bieden surflessen voor volwassenen aan op 3 verschillende niveau’s. Van het leren surfen t/m het leren wedstrijdsurfen. De eisen en niveaus zijn gebaseerd op CWO (Commissie Watersport Opleidingen).

Lesdagen

Donderdagavond – 18:00 tot 20:00 uur

Zaterdagochtend – 10:30 tot 12:30 uur

Wedstrijdsurfftraining voor gevorderde jeugd

Dit is een extra windsurftraining voor jeugdsurfers die al kunnen windsurfen. Heb je al wel eens eerder aan windsurfen gedaan of surf je tijdens de vakantie en zou je dat thuis ook willen doen? Dan kun je je aanmelden voor de wedstrijdtrainingsgroep op de woensdagavond.

Je leert nog beter windsurfen. Onder begeleiding van de ervaren talentcoach Robbert Jan van Velzen, krijg je extra windsurftraining waarin je jezelf ontwikkelt tot een ver(der) gevorderde windsurf(st)er. Deze windsurf wedstrijdgroeptraining volg je naast je reguliere surflessen.

Leer windsurfen en meld je nu aan