Winter Indoorprogramma windsurfen

In de winter bieden wij onze leden (voor lessers en niet-lessers) een alternatief programma. Nadat de waterlessen gestopt zijn gaan we de zaal in. Vanaf woensdag 3 november bieden wij een indoor winterprogramma aan, voor al onze leden. De lessen lopen door tot woensdag  half april 2022. Er is 1 x per week een training en de trainingen duren 1,5 uur.

We hebben een trainingsprogramma samengesteld dat leuk is, maar waar je ook werkt aan kracht, conditie en gericht op brede motorische ontwikkeling om beter te windsurfen. Dit programma is ontwikkeld volgens het bewezen ASM (Athletic Skills Model). De trainingen worden verzorgd door erkende trainer met opleidingen in de turnsport en vinden plaats in een gymzaal in Almere Haven (Meerveldstraat 4-6, is 5 minuten verwijderd van de windsurfclub)

Brede motorische ontwikkeling

Onze visie is dat door veelzijdig te bewegen de algemene motoriek zich beter ontwikkeld, waardoor je niet alleen een betere sporter wordt, maar ook het (leren) surfen beter gaat. Alle bewegingen die noodzakelijk zijn voor het windsurfen worden tijdens het indoorprogramma getraind. Van evenwicht, hangen t/m reactievermogen en souplesse. De trainingen zullen bestaan uit een mix van Atletiek, Turnen, Judo, Zwemmen en Klimmen. Kortom: veelzijdig en gericht op het verbeteren van de surfskills.

 

Groepsindeling winter indoorprogramma 2022/2023:

De trainingen zijn aangepast voor de diverse leeftijdsgroepen die we als vereniging hebben. Met name de groeifase waarin een kind zich bevindt zijn belangrijk. Hieronder staat de groepsindeling en de trainingstijden voor seizoen 2022/2023

 

Groepsindeling & trainingstijden:
Kinderen t/m 15 jaar  –
Jeugd vanaf 16 jaar en volwassenen Donderdagavond 20:00 – 22:00 uur

Kosten winter indoorprogramma:

De kosten voor het winter indoorprogramma (ca 20 lessen) bedragen per maand € 27,-. t/m 15 jaar en per maand 33,- vanaf 16 jaar
Zie voor meer informatie, de pagina tarieven. In de schoolvakanties (kerst 29 december + 5 januari) en (voorjaar 23 februari)  zijn er geen lessen.

Locatie:

Gymzaal de Vrijmark, Vrijmark 111, Almere-Haven

Inschrijven winter indoorprogramma

Als lesser van de zomerlessen ben je ook automatisch aangemeld voor het winter indoorprogramma.
Wil of kun je niet meedoen aan het winterprogramma, stuur dan een bericht aan : ledenadministratie@almerecentraal.nl. om je af te melden.

Volg je geen zomerlessen en wil je toch meedoen? Dat kan! stuur dan een bericht aan : ledenadministratie@almerecentraal.nl. en geef je op voor het winter indoorprogramma.

 

Data indoortrainingen 2023/2024

Wekelijks van 1 november t/m 15 april, behalve in schoolvakanties en op feestdagen.

 

Meld je aan als lid en/of voor één van de activiteiten!