Het was een behoorlijk stuk rijden naar Wimereux met de boot achter de bus.

Eenmaal aangekomen (11.45 uur) gingen we gelijk inschrijven. De eerste start zou plaatsvinden om 14.30 uur dus we hadden tijd genoeg om op te tuigen.
We gingen alles voor bespreken voor de komende 4 races. De wind was rond de 5/6 knopen.

Om 13.45 uur gingen we het water op. Voor de eerste start nog baanuitleg door Rj op de boot. We voeren de innerloop en de stroming was in dezelfde richting als de wind. We stonden in het totaal met 50 deelnemers aan de start, waaronder 5 Nederlands, allemaal van Almere Centraal J. In het totaal hebben we die middag 4 races gevaren in 3 uur tijd.
Na een goeie nacht, en de overwinning van Nederland op het Eurovisie Songfestival, verzamelden we om 10.00 uur. Om 11.30 uur was de eerste start dus gingen we ons snel klaar maken. De wind was iets meer dan gister, 10 knopen. We stonden vandaag met 42 deelnemers aan de start. De tweede dag ging beter en hebben we totaal 5 wedstrijden achter elkaar gevaren. Rond 15.00 uur kwamen we moe van het water. Na het douchen en aftuigen was de uitslag bekend. Omdat we nog het hele stuk naar huis moesten rijden hebben we niet meer op de prijsuitreiking gewacht.

Het was een leuk en leerzaam weekend en het was fantastisch!!!
auteur: Skip.

Deelnemers:- Jorien,Hidde,Robin,Hugo,Skip
Coach: Robert-Jan van Velzen
Overige begeleiding: – Heel veel ouders J

Deel dit bericht
Share