Winter Indoorprogramma windsurfen

In de winter bieden wij onze leden een alternatief programma. Nadat de waterlessen gestopt zijn gaan we de zaal in. Vanaf woensdag 2 november bieden wij een indoor winterprogramma aan, voor al onze leden. De lessen lopen door tot 1 april 2017. Er is 1 x per week een training en de trainingen duren 1,5 uur.

We hebben een trainingsprogramma samengesteld dat leuk is, maar waar je ook werkt aan kracht, conditie en gericht op brede motorische ontwikkeling om beter te windsurfen. Dit programma is ontwikkeld volgens het bewezen ASM (Athletic Skills Model). De trainingen worden verzorgd door Robert Jan van Velzen (coacht belofte team) en vinden plaats in de gymzaal in de hoven in Almere (Buitenhof 95).

Brede motorische ontwikkeling

Onze visie is dat door veelzijdig te bewegen de algemene motoriek zich beter ontwikkeld, waardoor je niet alleen een betere sporter wordt, maar ook het (leren) surfen beter gaat. Alle bewegingen die noodzakelijk zijn voor het windsurfen worden tijdens het indoorprogramma getraind. Van evenwicht, hangen t/m reactievermogen en souplesse. De trainingen zullen bestaan uit een mix van Atletiek, Turnen, Judo, Zwemmen en Klimmen. Kortom: veelzijdig en gericht op het verbeteren van de surfskills.

Groepen:

We trainen in 2 groepen trainen:

• Voor de kids tot 17 jaar: Woensdag van 18:00-19:30 uur
• Vanaf 17 jaar en volwassenen woensdag van 20:00 – 21:30 uur

Kosten:

De kosten voor het indoorwinterprogramma (21 lessen) bedragen € 125,-. Wees er snel bij! Er zijn nog slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Locatie:

Het winter programma is in de gymzaal Vrijmark 111 in Almere Haven.
Dit is de locatie die we de hele winter gaan gebruiken.

Inschrijven:

NU opgeven voor indoorprogramma tot 17 jaar

NU opgeven voor indoorprogramma vanaf 17 jaar

 

Meld je aan als lid en/of voor één van de activiteiten!

Nu inschrijven