Winter Indoorprogramma windsurfen

In de winter bieden wij onze leden (voor lessers en niet-lessers) een alternatief programma. Nadat de waterlessen gestopt zijn gaan we de zaal in. Vanaf woensdag 1 november bieden wij een indoor winterprogramma aan, voor al onze leden. De lessen lopen door tot woensdag 11 april 2018. Er is 1 x per week een training en de trainingen duren ca 2 uur.

We hebben een trainingsprogramma samengesteld dat leuk is, maar waar je ook werkt aan kracht, conditie en gericht op brede motorische ontwikkeling om beter te windsurfen. Dit programma is ontwikkeld volgens het bewezen ASM (Athletic Skills Model). De trainingen worden verzorgd door o.a. Robert Jan van Velzen (coach belofte team) en vinden plaats in het splinternieuwe AKT in Almere Poort (Pierre de Coubertinlaan 6). Dit centrum is volledig ingericht volgens de ASM filosofie. Voor degene die van buiten Almere komen. Het AKT ligt op 5 minuten lopen van het treinstation Almere Poort.

Brede motorische ontwikkeling

Onze visie is dat door veelzijdig te bewegen de algemene motoriek zich beter ontwikkeld, waardoor je niet alleen een betere sporter wordt, maar ook het (leren) surfen beter gaat. Alle bewegingen die noodzakelijk zijn voor het windsurfen worden tijdens het indoorprogramma getraind. Van evenwicht, hangen t/m reactievermogen en souplesse. De trainingen zullen bestaan uit een mix van Atletiek, Turnen, Judo, Zwemmen en Klimmen. Kortom: veelzijdig en gericht op het verbeteren van de surfskills.

Groepsindeling winter indoorprogramma 2017/2018:

De trainingen zijn aangepast voor de diverse leeftijdsgroepen die we als vereniging hebben. Met name de groeifase waarin een kind zich bevindt zijn belangrijk. Hieronder staat de groepsindeling en de trainingstijden voor seizoen 2017/2018

Groepsindeling & trainingstijden:

• Kinderen vanaf 8 jaar t/m 12 jaar            : 18:00 – 19:45 uur
• Kinderen vanaf 13 t/m 15 jaar                 : 18:30 – 20:30 uur
• Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen : 19:30 – 21:30 uur

Kosten winter indoorprogramma:

De kosten voor het winter indoorprogramma (ca 21 lessen) bedragen per maand € 21,-. Zie voor meer informatie, de pagina tarieven. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Locatie:

Het winter programma is in het AKT (Almeers Kenniscentrum voor Talent) Pierre de Coubertinlaan 6  in Almere Poort. 5 minuten lopen van het NS station Almere Poort. Dit is de locatie die we de hele winter gaan gebruiken.

Inschrijven winter indoorprogramma

Als lesser van de zomerlessen ben je ook automatisch aangemeld voor het winter indoorprogramma. Wil of kun je niet meedoen aan het winterprogramma, dan kun je via inloggen op de website en in de ‘mijn omgeving’ je afmelden voor het winterprogramma.

Volg je geen zomerlessen en wil je toch meedoen? Dat kan. Log in via de website in de ‘mijn omgeving’ en geef je op voor het winterprogramma.

 

Meld je aan als lid en/of voor één van de activiteiten!

Deel dit bericht
Share