Het bestuur, de drijvende kracht achter de vereniging

Net als iedere vereniging heeft ook Windsurfvereniging Almere Centraal een bestuur. Het bestuur bestaat momenteel uit 6 leden die zich ieder vanuit eigen functie en expertise inzetten om de vereniging ‘in the picture’ te houden, de activiteiten verder uit te breiden en de relatie met gemeente, provincie en watersportverbond verder te verbeteren. Via de link kun je het beleidsplan van de vereniging bekijken: beleidsplan2016

Onze grootste uitdaging als bestuur?

  • Het organiseren van het EK en WK jeugdwindsurfen in 2018 en 2019
  • Het kweken van een brede pool met windsurftalenten voor het RTC en uiteindelijk de Nationale kernploeg
  • Het verder verbeteren van de surflessen en andere activiteiten binnen de vereniging.

Vele handen maken licht werk

Vind je het leuk om bij te dragen aan het realiseren van de ambities van de windsurfvereniging? Je hulp is van harte welkom. We hebben in elk geval nog 1 bestuursfunctie vacant en daarnaast is alle hulp in de vorm als vrijwilliger of commissielid van harte welkom. Meer weten, stuur een mailtje naar de voorzitter voor meer informatie.

Het Bestuur

De drijvende krachten achter de vereniging
Peter Schluter

Peter Schluter

Voorzitter

Sinds 2010 ben ik actief in het bestuur. Mijn ambitie is om de club naar een hoger plan te trekken en nog leuker te maken voor leden.

Marco Boone

Marco Boone

Sport

Sinds 2015 actief in het bestuur. Mijn ambitie is om meer kids niet alleen enthousiast te krijgen voor het windsurfen, maar ook voor het wedstrijdsurfen.

Paul Schnitker

Paul Schnitker

Secretaris

Sinds decennia de rots in de branding van de club. Zie mij als de haarlemmerolie van de club. Is er een probleem? Ik fix het wel.

Leonard Franken

Leonard Franken

Penningmeester

Sinds augustus 2015 actief in het bestuur. Mijn ambitie is ervoor te zorgen dat de vereniging financieel gezond is en dat ook blijft.

Boudwijn Vlam

Boudwijn Vlam

Beheer accomodatie

Nog zo’n vaste kracht. Boudewijn voor een wijntje regelmatig op de club. Mijn ambitie is om te zorgen dat het gebouw in goede staat blijft en dat leden van alle faciliteiten gebruik kunnen blijven maken

Vacature

Vacature

Wat jij leuk vindt

Hulp kunnen we altijd gebruiken. Vind je het leuk om onze club nog verder op de kaart te zetten. Kom ons team versterken

Organogram bestuur WSV Almere Centraal

Organogram WSV Almere Centraal

Deel dit bericht
Share